Un gust adevărat creat cu mare grijă și atenție

Despre noi

Pălinca de fructe Jamy este o băutură fină, obținută din fructe de calitate autohtone prin folosirea tehnologiei de ultima generație.

Fructele sunt prelucrate cu rigurozitate aproape perfectă, sperăm ca distilatul ajuns în paharul Dumneavoastră să reflecte străduința noastră pentru obținerea unor produse cu vitalitate si gust de fruct elegant.

Distileria Pălincă Jamy

Produsele noastre sunt prezente permanent la concursuri de renume din Austria (Destillata) si Ungaria (Quintessence) obținând rezultate însemnate. În manufactura noastră producem distilate 100% naturale exclusiv din fructe selectate, spălate si prelucrate. Fermentarea fructelor desâmburizate, măcinate se desfășoară in mediu controlat si răcit pentru obținerea decoctului de fructe proaspăt si aromat.

Procesul de creație al pălincii înseamnă mai mult decât tradiția, tehnologia modernă, contribuția omului este incontestabilă la fel cum a fost cu secole în urmă, în lumea băuturilor locale ne dezvăluie o valoare, care a supraviețuit era de prohibiție a comunismului, totodată ne amintește proaspăt si intensiv de valorile noastre locale ascunse.